Az oldalon történő látogatása során cookie-kat ("sütiket") használunk.

Yato Vízlágyító (YG-09510)

89.900 Ft (70.787 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: YG-09510
Várható szállítás: 2021. július 28.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás és Paraméterek

https://gasztrosziget.shoprenter.hu/custom/gasztrosziget/image/data/YT-09510.pdf

Automatikus vízlágyító, YATO 500l / óra kapacitással.

Folyamatos felügyeletet biztosít a gasztronómiában használt különböző típusú berendezésekhez szállított víz keménységének mértékében, mint például: mosogatógép, jégkészítőknél, kávéfőzők stb

A lágyító magas hatékonysága 500l / óra egyszerre több vevőkészülékkel is működik.

Az automata fej, a beépített mikroprocesszor és az elektronikus vízmérő segítségével, figyeli a vízfogyasztást, és ennek megfelelően beállítja a regenerálási folyamatot. A lágyító 5 literes ággyal rendelkezik, és lehetővé teszi a regenerációs ciklus 30 percen belül történő elvégzését. Egy regenerációs ciklusban átlagosan 0,7 kg sót fogyaszt. A sótartály azonban 15 kg kapacitással rendelkezik, ami körülbelül 20 ciklusos ellátást biztosít egyetlen töltéssel.

A menüben lévő eszköz konfigurációjának köszönhetően lehetőség van arra, hogy a regenerálási folyamat automatikusan elinduljon, anélkül, hogy manuálisan kellene indítania.

A YATO vízlágyító fontos előnye az áthaladás használata, melynek köszönhetően kikapcsolhatja a lágyítót a létesítményből, fenntartva a víz megszakítás nélküli áramlását. Ez különösen akkor hasznos, ha az ágy regenerálása során a végberendezéshez vizet kell biztosítani.

A YATO 510x520x215mm lágyító kis méretei megkönnyítik a szerelést egy kényelmes kis helyen. A csatlakozó átmérője 3/4 "olyan berendezésekhez való csatlakoztatásra készült, amelyekben a víz hőmérséklete 5 ~ 38 ° C.

A könnyen kezelhető és olvasható LCD-lámpa zárral rendelkezik, amely megakadályozza a beállított paraméterek véletlen megváltoztatását.

Kapacitás [L] 5
Méretek [cm] 51x52x21,5
Kapacitás [kg / h] 500
Csatlakozás 3/4"
Nyomás 0,1-0,6 MPa
Súly 15kg