Az oldalon történő látogatása során cookie-kat ("sütiket") használunk.

Yato Üzemi Olajsütő 2x16l (YG-04638)

240.990 Ft (189.756 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: YG-04638
Várható szállítás: 2020. november 18.
Elérhetőség: Előrendelhető

Leírás és Paraméterek

Kétkamrás különálló olajsütő szekrénnyel, 2x16L kapacitású.

A YATO sütő szinte minden vendéglátóhelyen szükséges eszköz.

krumpli, hús, hal, krokett, zöldség sütéséhez.

Az olajsütő tartály teljes kapacitása 32L. Ezzel szemben a minimális olajszint 9 liter, a maximális szint pedig 11,5 liter.

A 5,0 kW teljesítményű fűtőtestet a vezérlőpanelen elhelyezett potenciométer vezérli. Lehetőség van a működési hőmérséklet 60 ~ 200 °C tartományban állítani.

Ezenkívül a kezelőpanel nagyon tartós polikarbonátból készült védőburkolattal rendelkezik, amely megvédi a panelt a sütés közbeni olajcseppektől. Ennek köszönhetően az olajsütő tisztítása is sokkal könnyebb.  Az olajsütőnek van egy további biztonsági előnye, amely automatikusan kikapcsolja a fűtőtestet, amikor eltávolítja a tartályból. Egy további védelem megvédi a túlmelegedést 260 ° C feletti hőmérsékleten.

A YATO sütők különösen előnyös tulajdonsága az ún. "Hideg zóna" alkalmazása, azaz a fűtőelem és a tartály alja közötti hő kibocsátás. Ez a funkció azt a jelenséget szolgálja, hogy a fűtőelem által termelt hő felfelé emelkedik az olaj fűtése közben. Azonban alul az olaj hőmérséklete alacsonyabb. Ennek eredményeként a tartály aljára eső morzsákat és ételeket alacsonyabb hőmérsékletű olajban tártja így nem égnek.

Ezen túlmenően a YATO olajsütőnek van egy leeresztőcsapja megkönnyítve az olaj eltávolítását. Ez különösen hasznos funkció. Ezenkívül lehetővé teszi, hogy a régi olajat közvetlenül a tartályba ürítsék ki, ezáltal minimalizálva a kiömlés kockázatát.

Az olajsütőnek van két szekrény része, amely mérete 370x680x390 mm, zárható ajtóval. A szekrény belsejében, 32 cm magasságban van egy leeresztőcsap, amely lehetővé teszi az olajtartályból történő elvezetést.  Ezenkívül lehetővé teszi, hogy a régi olajat közvetlenül a tartályba ürítsék ki, ezáltal minimalizálva a kiömlés kockázatát. A szekrény négy lábra van szerelve, amelyek állítható magassága 13,5 ~ 16cm.

Mind a burkolat, mind a sütő által biztosított fedél kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül.

A YATO olajsütőnek két nagyon tartós kosara van, amelyek mérete 240x225x115mm, mindegyik műanyag, nem melegítő fogantyúval rendelkezik. Másrészről a speciális kampók lehetővé teszik, hogy a kosár közvetlenül a tartály fölé lógjon, és így minimálisra csökken az olaj fröccsenése a munkaasztalon. Ez jelentősen növeli a munkaállomás tisztaságát és minimalizálja a tisztításhoz szükséges időt.

Az olajsütő 380-400V-os, 520x730x900 mm-es, 31 kg súlyú.

Kapacitás [L] 2x17,5
Súly [kg] 31
Méretek [cm] 52x73x90
Anyag rozsdamentes acél