Az oldalon történő látogatása során cookie-kat ("sütiket") használunk.

Yato Indukciós Olajsütő 10l (YG-04705)

195.990 Ft (154.323 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Cikkszám: YG-04705
Várható szállítás: 2021. október 08.
Elérhetőség: Előrendelhető

Leírás és Paraméterek

Egykamrás indukciós olajsütő csappal ellátva, 10L kapacitású.

A YATO sütő szinte minden vendéglátóhelyen szükséges eszköz.

krumpli, hús, hal, krokett, zöldség sütéséhez.

A YATO olajsütő egyedülálló jellemzője a legújabb fűtési technológia alkalmazása indukciós melegítővel, amely közvetlenül a tartály alatt van elhelyezve. Ez biztosítja a nagyon gyors fűtést és a hő egyenletes eloszlását. Az indukciós technológiát nagyon magas energiahatékonyság jellemzi ami azt jelenti, hogy egy bizonyos mennyiségű olaj melegítése sokkal gyorsabban megy végbe, mint a hagyományos sütőkben elektromos melegítővel, miközben kevesebb áramot fogyaszt. Ez jelentősen csökkenti az étel elkészítési idejét és a működési költségeket.

A sütő tartálya, háza és fedele is kiváló minőségű rozsdamentes acélból készül. Ez garantálja a tartósságot és a sérülésekkel szembeni ellenállást, ugyanakkor nagyon könnyen tisztítható. A tartály maximális kapacitása 10L .


A 3,5 kW teljesítményű fűtőtest 10 rögzített érintőpanel vezérli, amely lehetővé teszi a 60 ° C és 190 ° C közötti üzemi hőmérséklet beállítását. Ezenkívül a készülék beépített időzítővel rendelkezik, amellyel könnyen beállítható a szükséges idő.

Ezen túlmenően a YATO olajsütőnek van egy leeresztőcsapja megkönnyítve az olaj eltávolítását. Ez különösen hasznos funkció, így a régi olajat közvetlenül a tartályba tudja üríteni, ezáltal minimalizálva a kiömlés kockázatát.

A készülék rendelkezik egy olajszint-érzékelővel ezáltal a szárazra futás elleni védelemmel is. Ennek köszönhetően a fűtőberendezés túlmelegedés és károsodás ellen maximálisan védett.

A YATO olajsütőnek nagyon erős, 220x185x140 mm méretű, műanyag, nem melegített fogantyúja van. Másrészről a speciális kampók lehetővé teszik, hogy a kosár közvetlenül a tartály fölé lógjon, és így minimálisra csökken az olaj fröccsenése a munkaasztalon. Ez jelentősen növeli a munkaállomás tisztaságát és minimalizálja a tisztításhoz szükséges időt.

Az olajsütő 230V ~ 50Hz-es energiával van ellátva, 490x210x410mm-es, 15,2 kg súlyú.

Kapacitás [L] 8
Súly [kg] 15.2
Méretek [cm] 49x29x41
Anyag rozsdamentes acél